MANAŽER ROKU vyhledává, hodnotí i oceňuje

ČMA 8. 2. 2023

MANAŽER ROKU vyhledává, hodnotí, oceňuje a propaguje nejlepší osobnosti v České republice. Zviditelňuje vítěze, ale i všechny finalisty, kteří postoupili do užšího výběru. Cílem celorepublikové soutěže je ukázat veřejnosti nejen manažerské příběhy, které pozitivně posouvají naši společnost. Sdílením dobré praxe i inovativních způsobů v managementu mohou být inspirací nejen zkušeným manažerům, ale stejně tak i těm profesně mladším. 

Vyhlašovatelem MANAŽERA ROKU je Česká manažerská asociace – unikátní profesní platforma, která podporuje, vzdělává a propojuje manažery napříč všemi obory podnikání.

Soutěž MANAŽER ROKU má za sebou 29 let prezentace výsledků práce manažerů a jejich moderních, úspěšných metod řízení. Za tu dobu získalo titul MANAŽER ROKU a MANAŽERKA ROKU k 70 osobnostem, do finále postoupilo na 1600 úspěšných manažerů. Vítěze hodnotí porota složená z profesionálů – zkušených manažerů, včetně vítězů z předcházejících ročníků. Členy Hodnotitelské komise jubilejního 30. ročníku Vám představíme začátkem března.

Letošní jubilejní 30. ročník akcentuje nástup digitálních technologií a moderní trendy v managementu.

 

Načerpejte společně s finalisty inspiraci i informace spojené s trendy nejen v podnikání.

Nominujte inspirativní osobnosti i Vy!
 
 

Články autora

 

Štítky

Buďte s námi v kontaktu

Zadáním mailu se přihlásíte k odběru Newsletteru ČMA. Každý měsíc v něm objevíte inspiraci pro manažery, videorozhovory Studia ČMA, monitoring médií či informace o soutěži MANAŽER ROKU.     Ukázkový newsletter

Odebírat newsletter