Manažeři jako hosté v Rodinném pivovaru Propper

Kdo měl možnost se někdy podívat do Rodinného pivovaru Propper v Praskačce nedaleko Hradce Králové, určitě se sem vrací, a to nejen ve vzpomínkách nebo na skok, „na pivo“. Platí to rovněž o všech, kteří se sem sjeli 14. ledna letošního roku, aby se zúčastnili slavnostního večera. Většina z nich totiž zavítala do pivovaru nejméně podruhé. Významní manažeři regionu si dali dostaveníčko právě v tomto místě nikoli jen proto, aby ochutnali lahodný mok, ale pozdravili a pobavili se s kolegy, lidmi, kterým je manažerské „řemeslo“ vším.

Setkání uspořádaly ČMA Regionální klub Severovýchodní Čechy, Klub zlepšování a, jak jinak, také Rodinný pivovar Propper. Ostatně spolumajitelka pivovaru Petra Škopová jako jedna z oceněných titulem Manažerka roku velmi dobře ví, jak to s manažerskou profesí je. Zdaleka to neznamená jen plnění nejnutnějších úkolů, ale hodiny, dny, roky navíc. Manažerský život je životem na plný plyn a málokdo hodlá ubrat. Manažerský život je vášní, která nezná mezí. I proto je však čas od času dobré zabrzdit, přehodit výhybku, osvěžit mysl v prostředí, které právě k tomu vybízí. I s touto myšlenkou Petra Škopová počítala, když pivovar s manželem zakládala. Odpovídá tomu nabídka milého rodinného prostředí pivovaru, který vychází vstříc nejrůznějším požadavkům a nabízí prostor také k četným firemním akcím.

Předsedkyně Regionální klubu Marie Jírů seznámila přítomné s nastávajícími aktivitami a vyjádřila přesvědčení, že program roku 2016 bude pro členy zajímavý, inspirující a motivační, přinese nové zkušenosti i pobídky k zamyšlení.

Zdravice se také ujal rovněž Jan Preclík, M.I.M., předseda Hodnotitelské komise soutěže MANAŽERO ROKU, který všechny přítomné povzbuzoval, jak je jeho zvykem, k odvážným rozhodnutím.

Vřelá slova zazněla také ze strany Miluše Horské, místopředsedkyně Senátu Parlamentu ČR, která setkání označila jako příslib vzájemných dialogů mezi veřejnou správou a soukromou sférou, jako možnost, která přinese náměty k řešení nejrozmanitějších záležitostí.

A jak jinak – majitelé pivovaru Pavel Propper a Petra Škopová připravili pro zájemce exkurzi do tajů výroby piva a seznámili je s historií pivovaru poutavým vyprávěním. Následovalo pozvání na staročeskou hostinu.
A tak se jedlo, pilo, hodovalo, vymýšlelo, ale i kouzlilo; obor mikromagie s ukázkami byl oceněn jaksepatří. Někteří se shodli v tom, že by měl příležitostně vypomáhat i manažerům.

.

vitaPR